Paine cu stafide si scortisoara din: tarate de ovaz, apa calduta, migdale macinate, pudra proteina, gluten de grau, indulcitor, ulei, sare, drojdie, stafide Produsele de patiserie și alte produse din cereale, cum ar fi pâinea, cerealele, clătitele sau vafele cumparate de la magazine sau supermarket-uri sunt mai scumpe decat daca le preparati acasa. In acest […]
Paine cu branza si ierburi
PrinteazaPaine cu branza si ierburi din: faina, praf de copt, sare, mustar, unt, branza Cheddar, ierburi, ou, lapte si smantana sau maioneza.
Ingrediente:
- 600 g făină
- 15 g praf de copt
- 2 g sare
- 2 g muştar pudră
- 100 gunt
- 310 g brânză Cheddar, rasă fin
- 45 g ierburi proaspete la alegere, tocate
- 1 ou foarte mare
- 30 ml apă
- 45 ml lapte
- 15 g smântână sau maioneză
Mod de preparare:
Incălzeşte cuptorul la 180°C. Unge cu ulei o tavă pentru pâine. Amestecă făina cu sarea, praful de copt şi praful de muştar.
Adaugă untul şi încorporează-l cu ajutorul degetelor în amestec, până când se face firimituri. Adaugă brânza şi ierburile.
Bate oul cu apa, laptele şi smântână (sau maioneza) şi toarnă-le în ingredientele uscate.
Formează un aluat gros pe care îl aşezi în tava pregătită anterior. Coace-l timp de 30-35 de minute, sau până este gata.
Serveste painea calda, cu unt, gem de caise sau branza.
Paine cu branza si ierburi
Pofta buna!
Paine cu stafide si scortisoara
Paine cu faina de migdale din: unt, indulcitor, oua, faina de migdale, faina de alune, praf de copt Ingrediente: 120 gr unt 2 lingurite indulcitor 5 oua 180 gr faina de migdale 60 gr faina de alune 1 lingurita praf de copt Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 170C. Bateti untul cu indulcitor, incoporati […]
Pofta buna!