Paine de casa cu seminte din: faina, apa, lapte, drojdie, ulei de masline, sare, zahar, dovleac.
Ingrediente:
400 g făină albă
100 ml apă
100 ml lapte
25 g drojdie de bere proaspătă
3 linguri ulei de măsline
1 linguriţă sare
1 linguriţă zahăr
seminţe de dovleac
mac
Mod de preparare:
Dizolvi drojdia în apa amestecată cu laptele, ambele călduţe.
Adaugi sarea, zahărul şi uleiul de măsline, amestecând energic. Compoziţia rezultată o torni peste făină şi frămânţi bine aluatul.
Aluatul rezultat îl ungi cu puţin ulei de măsline, ca să nu prindă crustă şi îl laşi circa o oră la dospit, îl aşezi apoi în forma unsă cu ulei de măsline, pui deasupra seminţele de dovleac şi mac şi mai laşi la dospit 15-20 de minute.
Rulouri de paine cu branza din: paine integrala, branza, unt. Ingrediente: 9 felii de paine integrala 9 felii de branza 2 1/2 linguri de unt Mod de preparare: Taiati coaja de la fiecare felie de paine. Puneti cate o felie de branza pe fiecare felie de paine. Rulati bine. Se incalzeste o tigaie mare […]
Paine cu zucchini si nuci din: oua, zucchini, zahar, ulei vegetal, vanilie, faina, sare, bicarbonat de sodiu si nuci. Ingrediente: 3 oua 3 dovlecei zucchini rasi 2 cani de zahar 1 cana de ulei vegetal 1 lingura de vanilie 2, 1/2 cesti faina 1 lingurita de sare 1 lingurita de bicarbonat de sodiu 1 cana de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
O sa icnerc sa vad ce paine imi iese