Paine cu cascaval

Printeaza

Paine cu cascaval din: paine, usturoi, cascaval, unt, patrunjel, sare.

Ingrediente:

  • 1 pâine
  • 5 căţei de usturoi
  • 200 g caşcaval ras
  • 1/2 pachet de unt
  • pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Paine cu cascaval: Pisează usturoiul. Amestecă-l cu untul (pe care-l ţii în prealabil la temperatura camerei să se înmoaie) şi cu jumătate din caşcavalul ras. Adaugă puţină sare şi jumătate din pătrunjelul tocat.

Crestează pâinea astfel încât să formezi un model, fără să ajungi însă la baza ei. Umple crestăturile cu amestecul de unt, caşcaval şi usturoi.

Presară cu restul de caşcaval şi dă la cuptor să se rumenească.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.