Paine catalana

Printeaza

Paine catalana din: ulei de masline, usturoi, paine, rosii.

Ingrediente:Paine_catalana

  • 5 linguri de ulei de măsline presat la rece
  • 4 căţei de usturoi
  • 4 felii de pâine ţărănească de cca 2 cm grosime
  • 1-2 roşii foarte coapte

 

Mod de preparare:

Uleiul de măsline presat la rece se toarnă într-un vas mic. Se adaugă usturoiul curăţat şi zdrobit.

Feliile de pâine se prăjesc pe rând într-o tigaie cu ulei încins de măsline si usturoi. Când sunt gata, se scot din ulei, se lasă să se răcească puţin şi se ung cu ulei cu usturoi.

Roşiile foarte coapte se spală, se şterg de apă şi se taie în jumătăţi. Pâinea se freacă bine cu jumătăţile de roşii şi se serveşte împreună cu acestea.

Paine catalana

Paine_catalana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.