Paine cu branza coapta si rosii

Printeaza

Paine cu branza coapta si rosii din: paine, ketchup, rosii, telemea, sare, piper, paturnjel, usturoi, ulei.
Ingrediente :Paine cu branza coapta si rosii

  • 1 paine pentru sandviciuri (bagheta sau paine neagra patrata)
  • 5 linguri ketchup
  • 500 g rosii
  • 400 g branza telemea
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri untdelemn

 

Mod de preparare:

Se taie painea felii egale si se ung cu ketchup.Se spala rosiile, se taie felii. Se taie felii si telemeaua.

Se pune pe feliile de paine, branza la baza, deasupra rosiile. Se sareaza daca branza nu e prea sarata, se pipereaza.

Se spala patrunjelul si se toaca marunt. La fel usturoiul. Se amesteca bine cu untdelemnul si se intinde pasta obtinuta peste fiecare felie de rosie.

Se pun sandviciurile pe o tava si se baga la cuptor 5 minute, sub arzatorul pentru gratar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.