Paine cu carne la cuptor
PrinteazaPaine cu carne la cuptor din: chifle, unt, ceapa, castraveti murati, carne tocata, ou, cascaval, usturoi, ardei, sare, piper.
- 8 chifle
- 8 linguri unt
- 2 cepe
- 4 castraveţi muraţi
- 350 g carne tocată
- 1 ou
- 75 g caşcaval
- 2-3 căţei de usturoi
- 1 ardei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai chiflele în două cu un cuţit de pâine şi ungi fiecare jumătate cu o linguriţă de unt. Cureţi ceapa, o speli şi o tai în cubuleţe. Ştergi castraveţii şi îi tai în bucăţele.
Pui carnea tocată într-un castron şi adaugi ceapa şi castraveţii. Baţi oul şi-l pui peste carnea tocată, împreună cu jumătate din caşcaval.
Amesteci ceapa cu carnea, castraveţii, oul şi caşcavalul. Condimentezi compoziţia cu sare, piper, usturoi şi ardeiul gras tocat mărunt.
Incingi cuptorul. Impărţi compoziţia de carne tocată pe chifle şi le ungi cu ea. Presari pe fiecare felie puţin caşcaval ras.
Pui pâinea cu carnea tocată pe o tavă pentru cuptor şi introduci tava în cuptorul încins. Coci sendvişurile timp de 12 minute, apoi le serveşti.
Paine cu carne la cuptor
Pofta buna!