Paine cu carne la cuptor

Printeaza

Paine cu carne la cuptor din: chifle, unt, ceapa, castraveti murati, carne tocata, ou, cascaval, usturoi, ardei, sare, piper.

Ingrediente:Paine_cu_carne_la_cuptor

  • 8 chifle
  • 8 linguri unt
  • 2 cepe
  • 4 castraveţi muraţi
  • 350 g carne tocată
  • 1 ou
  • 75 g caşcaval
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 ardei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai chiflele în două cu un cuţit de pâine şi ungi fiecare jumătate cu o linguriţă de unt. Cureţi ceapa, o speli şi o tai în cubuleţe. Ştergi castraveţii şi îi tai în bucăţele.

Pui carnea tocată într-un castron şi adaugi ceapa şi castraveţii. Baţi oul şi-l pui peste carnea tocată, împreună cu jumătate din caşcaval.

Amesteci ceapa cu carnea, castraveţii, oul şi caşcavalul. Condimentezi compoziţia cu sare, piper, usturoi şi ardeiul gras tocat mărunt.

Incingi cuptorul. Impărţi compoziţia de carne tocată pe chifle şi le ungi cu ea. Presari pe fiecare felie puţin caşcaval ras.

Pui pâinea cu carnea tocată pe o tavă pentru cuptor şi introduci tava în cuptorul încins. Coci sendvişurile timp de 12 minute, apoi le serveşti.

Paine cu carne la cuptor

Paine_cu_carne_la_cuptor

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.