Paine cu masline si mozzarella

Printeaza

Paine cu masline si mozzarella din: faina, lapte, smantana, praf de copt, ou, sare, masline, mozzarella, ulei de masline.

Ingrediente:Paine_cu_masline_si_mozzarella

  • 600 g făină
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri smântână
  • 1 plic praf de copt
  • 1 ou
  • sare
  • măsline fără sâmburi
  • mozzarella
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amesteci făina cu praful de copt şi cu sarea. Adaugi oul bătut bine, laptele şi smântână.

Din toate ingredientele frămânţi un aluat pe care îl împărţi în 6 bucăţi şi le întinzi cu ajutorul unui făcăleţ. Peste aluat razi mozzarella şi presari măsline.

Pliezi pe jumătate, iar bucăţile astfel obţinute le coci într-o tavă unsă cu ulei, la foc moderat, circa 45 de minute, până se rumenesc deasupra.

Ungi pâinicile cu ulei de măsline imediat ce au fost scoase din cuptor.

Paine cu masline si mozzarella

Paine_cu_masline_si_mozzarella

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.