Paine cu porumb fara gluten

Printeaza

Paine cu porumb fara gluten din: malai, lapte batut, unt, ardei iute, praf de copt, bicarbonat de sodiu, boabe de porumb dulce, oua.

Ingrediente:Paine cu porumb fara gluten

  • 200 g de mălai
  • 280 ml lapte bătut
  • 25 g unt
  • 1 ardei iute roşu, seminţele îndepărtate, tocat fin
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu
  • 50 g boabe de porumb dulce
  • 2 ouă mari, bătute

 

Mod de preparare:

Pune mălaiul într-o tigaie fără ulei şi prăjeşte-l uşor timp de 3-4 minute, amestecând ca să se prăjească în mod uniform, până când s-a încălzit, îşi eliberează aroma şi începe să devină auriu pe alocuri, la-l de pe foc, transferă jumătate din el într-un bol şi adaugă laptele bătut.

Topeşte untul într-o tigaie termorezistentă de 25cm şi încinge cuptorul la 220°C.

Adaugă untul topit şi restul ingredientelor, inclusiv mălaiul rămas şi 1/2 linguriţă de sşre în amestecul de porumb şi lapte bătut, apoi amestecă.

Pune tigaia înapoi pe foc şi măreşte flacăra. Toarnă amestecul în tigaie – ar trebui să sfârâie când atinge tigaia. Pune tigaia în cuptor şi coace pâinea 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.