Paine de casa cu levantica

Printeaza

Paine de casa cu levantica din: faina, drojdie, lapte, ulei, levantica, zahar, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Paine de casa cu levantica

  • 6 fire de levănţică uscată
  • 25 g drojdie proaspătă
  • 400 ml lapte călduţ
  • 30 ml ulei de măsline
  • 1 linguriţă zahăr
  • 60 g parmezan ras
  • 1 linguriţă sare
  • 1 linguriţă piper
  • 600 g făină

 

Mod de preparare:

Se frământă o oră şi jumătate, în maşina de făcut pâine, un aluat din 6 fire de levănţică uscată, 25 g drojdie proaspătă, 400 ml lapte călduţ, 30 ml ulei de măsline, 1 linguriţă zahăr, 60 g parmezan ras, 1 linguriţă sare, 1 linguriţă piper şi 600 g făină.

Apoi se modelează aluatul sub formă de pâine şi se coace.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.