Paine de casa neagra

Printeaza

Paine de casa neagra din: faina, drojdie, apa, sare.

Ingrediente:Paine de casa neagra

  • 365 ml apă călduţă
  • 1 linguriţă sare
  • 400 g făină integrală
  • 200 g făină albă
  • 1,5 pliculeţ drojdie uscată

 

Mod de preparare:

Se frământă în maşina de pâine un aluat din 365 ml apă călduţă cu 1 linguriţă sare, 400 g făină integrală, 200 g făină albă şi 1,5 pliculeţ drojdie uscată.

Se coace la cuptor şi se taie felii după ce se răceşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.