Paine de in cu mere

Printeaza

Paine de in cu mere din: seminte de in, seminte de floarea-soarelui, mar, curmale, ulei, lamaie, sirop de agave.

Ingrediente:Paine de in cu mere

  • patru ceşti de seminţe de in
  • o ceaşcă de seminţe de floarea-soarelui
  • două ceşti de măr, mărunţit
  • o jumătaţe de ceaşcă de curmale, curăţate de sâmburi
  • patru linguri de untdelemn de măsline
  • trei linguri de suc de lămâie
  • două linguri de sirop de agave

 

Mod de preparare:

Măcinaţi două ceşti de spminţe de in până se fac pudră, într-o râşniţă de cafea. Celelalte două ceşti de seminţe de in puneţi-le la înmuiat în apă, pentru două ore.

Intr-un mixer, amestecaţi seminţele de in (atât măcinate, cât şi întregi) şi toate ingredientele rămase, până se mixează bine, dar rămân grunjoase.

Intindeţi mixtura pe tăvile deshidratorului, într-un strat cam de şase milimetri grosime, pe folii nelipicioase. Tăiaţi aluatul în forme pătrate, cu o spatulă.

Deshidrataţi la 63 grade C, timp de două ore. Intoarceţi pâinişoarele şi continuaţi deshidratarea, la 43 grade C, timp de opt până la douăsprezece ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.