Paine fiesta cu malai

Printeaza

Paine fiesta cu malai din: malai, faina integrala, praf de copt, bicarbonat, sare, tarhon, porumb, piure de miere, sirop de artar, faina de in, apa, lapte de soia.

 

Ingrediente:

  • 1 cană de mălai
  • 1 cană de făină de grâu integrală pentru patiserie
  • 1 linguriţă de praf de copt
  • 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu
  • 1/2 de linguriţă de sare de mare
  • 1/2 de linguriţă de tarhon
  • 3/4 de cană de porumb, proaspăt tăiat de pe ştiulete sau dezgheţat
  • 1/3 de cană de piure de mere neîndulcit
  • 2 linguri de sirop de arţar
  • 1 înlocuitor de ou (1 lingură de făină de in cu 3 linguri de apă)
  • 1 1/3 căni de lapte de soia

 

Mod de preparare Paine fiesta cu malai:

Se preîncălzeşte cuptorul la 180°C.

Se pun mălaiul, făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea şi tarhonul într-un bol mare şi se amestecă bine.

Se adaugă porumbul, piureul de mere şi siropul de arţar peste ingredientele uscate şi se amestecă bine.

Se adaugă înlocuitorii de ouă şi laptele şi se amestecă până când se omogenizează totul foarte bine.

Se toarnă compoziţia într-o tavă de copt de 22 x 22 centimetri care nu lipeşte.

Se pune tava la copt 35 de minute sau până când partea de deasupra este fermă şi un cuţit înfipt în compoziţie iese curat.

Se răceşte înainte de servire.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.