Paine mozaic
PrinteazaPaine mozaic
- o pâine lungă sau rotundă
- 2-3 cartofi
- 20 de măsline (fără sâmburi)
- 2-3 castraveciori în oţet sau muraţi
- 1/2 sfeclă fiartă
- 1/2 scrumbie fără oase (tăiată fâşii)
- puţin ulei
- 1/2 pachet margarină
Mod de preparare:
Tai franzela în două şi îi scoţi miezul. Cartofii îi fierbi în coajă şi îi tai cubuleţe. Castraveciorii îi tai cubuleţe, sfecla o fierbi şi, de asemenea, o tai cubuleţe.
Scrumbia o dezosezi şi o tai feliuţe. Amesteci într-un castron cartofii, măslinele, castraveciorii, scrumbia, margarina şi la urmă adaugi sfecla.
Umpli jumătăţile de pâine cu acest amestec şi le dai la rece. Le tai a doua zi în felii.
Poftă bună!