Paine neagra cu fistic

Printeaza

Paine neagra cu fistic din: oua, ulei, zahar, zahar brun, esenta de vanilie, faina neagra, faina alba, sare, bicarbonat, praf de copt, praf de copt, scortisoara, dovlecel, fistic.

Ingrediente:Paine neagra cu fistic

  • 4 oua
  • 1 cana ulei
  • 1 1/4 cani zahar
  • 1/2 cană de zahăr brun
  • 4 lingurite esenta de vanilie
  • 1 1/2 cani faina neagra
  • 1 1/2 cani faina alba
  • 1 1/2 lingurite sare
  • 1 1/2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 1/2 linguriță praf de copt
  • 1 1/2 lingurita scortisoara macinata
  • 4 căni dovlecel proaspăt ras
  • 1 cană fistic tocat

 

Mod de preparare:

Preîncălziti cuptorului la 170C. Asezati hartie de copt in 2 tăvi si ungeti cu ulei.

Împărțiți ouă, ulei, zaharuri și esenta de vanilie în mod egal între două boluri medii. Amestecati bine pentru a se combina. Pastrati deoparte.

Impartiti la fel, in 2 boluri faina, sare, bicarbonat de sodiu, praf de copt și scorțișoară. Incorporati ingredientele umede din fiecare castron in ingredientele uscate. Adaugati 2 cani de dovlecei in fiecare aluat și amestecati.

Turnati fiecare aluat în tava, se presara cu fistic și se coace timp de 45-50 minute.

Se lasă să se răcească timp de 15 minute înainte de a scoate din tavi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.