Paine cu peste

Printeaza

Paine cu peste din: ton, ceapa, patrunjel, zeama de lamaie, faina, drojdie, zahar, apa, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 2 cutii cu ton bucati
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de patunjel
  • 2 lingurite cu zeama de lamaie

pentru aluat:

  • 300 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 1 lingurita cu zahar
  • 100 ml apa
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

într-un castron, amestecă tonul cu pătrunjelul şi ceapa tocate mărunt. Stro¬peşte cu zeamă de lămâie şi lasă la rece câteva minute să se întrepătrundă aromele. Separat, frământă un aluat din făină, zahăr, sare, drojdie dizolvată în apă călduţă şi ulei. Din aluat, întinde cercuri mari cam de 1 cm grosime.

Pe fiecare cerc, pune umplutură de peşte. Pliază şi presează cu degetele. Rumeneşte-leîn ulei şi scoate-le pe hârtie absorbantă. Serveşte-le cu salată.

Paine cu peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.