Paine prajita cu ou si bacon
PrinteazaPaine prajita cu ou si bacon din: paine alba, unt, bacon, camembert, oua, smantana, ciuperci, ceapa verde.
- 20 felii de pâine albă, prăjite
- unt
- 250 g bacon prăjit puţin
- 2 rotiţe de camembert, feliate
- 6 ouă, bătute
- 250 ml smântână
- ciuperci prăjite şi ceapă verde, pentru a servi
Mod de preparare:
Unge feliile de pâine prăjită cu unt. Pe 10 felii pune bacon şi brânză şi acoperă cu feliile rămase.
Aranjează-le într-un vas termorezistent.
Preîncălzeşte cuptorul la 180°C. Bate ouăle cu smântână şi asezonează cu sare, piper şi un praf de nucşoară.
Toarnă compoziţia peste feliile de pâine astfel încât acestea să absoarbă compoziţia de ou. Coace timp de 25 de minute.
Serveşte cu ciuperci şi ceapă verde.
Pofta buna!