Paine prajita cu ou si bacon

Printeaza

Paine prajita cu ou si bacon din: paine alba, unt, bacon, camembert, oua, smantana, ciuperci, ceapa verde.

Ingrediente:Paine prajita cu ou si bacon

  • 20 felii de pâine albă, prăjite
  • unt
  • 250 g bacon prăjit puţin
  • 2 rotiţe de camembert, feliate
  • 6 ouă, bătute
  • 250 ml smântână
  • ciuperci prăjite şi ceapă verde, pentru a servi

 

Mod de preparare:

Unge feliile de pâine prăjită cu unt. Pe 10 felii pune bacon şi brânză şi acoperă cu feliile rămase.

Aranjează-le într-un vas termorezistent.

Preîncălzeşte cuptorul la 180°C. Bate ouăle cu smântână şi asezonează cu sare, piper şi un praf de nucşoară.

Toarnă compoziţia peste feliile de pâine astfel încât acestea să absoarbă compoziţia de ou. Coace timp de 25 de minute.

Serveşte cu ciuperci şi ceapă verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.