Paine prajita cu branza si legume

Printeaza

Paine prajita cu legume si branza

Ingradiente:Paine prajita cu branza si legume

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel usturoi zdrobit
  • 1 ceapa mare rosie taiata sferturi
  • 225 g ciuperci, taiate felii
  • 175 g frunze spanac
  • 4 felii groase de paine alba
  • 125 g branza, maruntita

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul foarte bine. Se incinge uleiul intr-o tigaie incapatoare, se caleste ceapa si usturoiul 3-4 minute.

Se adauga ciupercile si se mai calesc inca 3-4 minute. Se adauga spanacul si se inabuse pana se inmoaie.

Se prajeste painea la prajitorul de paine. Se aseaza amestecul de legume peste paine, se asezoneaza cu sare si piper.

Se acopera cu branza si se da la cuptor pana ce branza s-a topit. Se serveste imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.