Paine prajita cu ciuperci
PrinteazaPaine prajita cu ciuperci din: ciuperci, ulei de masline, usturoi, spanac, ceapa, branza de capra, ciabatta.
- 4 ciuperci cu pălăria mare
- ulei de măsline
- 2 cătei de usturoi
- 2 cepe verzi feliate
- 100 g de spanac, spălat
- 1 calup de 100 g brănză de capră, feliat
- 4 felii de ciabatta, prajite
Mod de preparare:
Se incălzeşte grillul la temperatură înaltă. Se ung ciupercile cu ulei de măsline, se asezonează şi se pun sub grill până când devin fragede.
Se prăjesc usturoiul şi ceăpa în ulei de măsline până când se înmoaie, apoi se adaugă spanacul şi se lasă până când se inmoaie şi acesta. Se umplu ciupercile cu amestecul de spanac, peste care se pune brânza de capră si se lasă sub grill până când se rumenesc.
Se servesc aşezate deasupra feliilor de ciabatta prăjită.
Pofta buna!