Paine prăjită cu usturoi
PrinteazaO reteta delicioasa de paine prajita cu: usturoi, unt, parmezan.
- 2 pâini dabatta
- 140g de unt moale
- 4-6 căţei de usturoi, zdrobiţi o mână de pătrunjel, tocat
- 2 linguri de parmezan ras fin
Mod de preparare:
Se taie pâinea pe jumătate, în lung. Se prăjeşte pe partea cu coajă două minute, până se rumeneşte bine. Se amestecă într-un bol untul cu usturoiul şi pătrunjelul. Se ung jumătăţile de pâine cu amestec şi se presară cu parmezan.
Chiar înainte de servire, se aşază pe o hârtie pentru copt şi se dau pentru 5 minute la cuptor sub grătarul din mijloc, până se prăjesc şi capătă o nuanţă aurie. înainte să se taie felii subţiri, se lasă să se răcoreasacă 1 minut.
Pofta buna!