Paine prajita frantuzeasca
PrinteazaPaine prajita frantuzeasca din: lapte de soia cu vanilie, Sucanat, faina de in, condimente, vanilie, paine integrala, fructe, sirop.
- 1 cană de lapte de soia (sau migdale) cu vanilie
- 1 lingură de Sucanat
- 2 linguri de făină din seminţe de in (neamestecată cu apă)
- 1 1/2 linguriţe de condiment pentru plăcinta de dovleac
- 1 linguriţă de extract de vanilie
- 8 felii de pâine de grâu integrală
- fructe proaspete şi sirop, pentru decor
Mod de preparare:
Se amestecă laptele, Sucanat, pulberea de înlocuitor de ouă, condimentul pentru plăcinta de dovleac şi extractul de vanilie într-un bol mare, pentru prepararea compoziţiei.
Se înmoaie scurt o faţă a feliei de pâine în compoziţie şi apoi se repetă cu cea de-a doua faţă.
Se prăjesc feliile de pâine într-o tigaie care nu lipeşte la foc potrivit spre mare, până când pâinea capătă o culoare arămie închisă.
Se serveşte cu fructe proaspete, conservate sau cu sirop.
Pofta buna!
Este buna pentru dimineata