Paine prajită

Printeaza

Paine prajită  din: franzela, unt, cascaval.

Ingrediente:

  • 10 felii de franzelă
  • 25 g unt
  • 1 lin­gură caşcaval sau brînză rasă

 

Mod de preparare:

Paine prajită: Curăţăm pîinea de coajă, o tăiem în cuburi mici egale pe care le punem în­tr-o tavă, turnăm unt topit, presărăm cu brînză rasă şi dăm la cuptor, la foc moale.

Pîinea prăjită este gata cînd se usucă şi se rumeneşte puţin.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.