Paine rapida cu mere
PrinteazaPaine rapida cu mere din: faina integrala, Sucanat, scortisoara, bicarbonat, praf de copt, nucsoara, ghimbir, sare, banana, lapte vegetal, vanilie, nuci, mere.
- 2 căni de făină de grâu integrală pentru patiserie
- 1/2 de cană de Sucanat
- 1 linguriţă de scorţişoară
- 1/2 linguriţă de bicarbonat de sodiu
- 1 linguriţă de praf de copt
- 1/2 de linguriţă de nucşoară
- 1/2 de linguriţă de ghimbir
- 1/4 de linguriţă de sare
- 1 banană coaptă, pasată
- 1 cană de lapte vegetal
- 1 linguriţă de extract de vanilie
- 1/2 de cană de nuci tocate
- 1 cană de mere, curăţate şi tăiate cubuleţe
Mod de preparare:
Se preîncălzeşte cuptorul la 180°C.
Se amestecă făina, Sucanat, scorţişoara, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, nucşoara, ghimbirul şi sarea într-un bol.
Intr-un alt bol, mai mare, se pasează banana şi se adaugă laptele vegetal şi vanilia. Se amestecă bine. Se adaugă amestecul cu făină, nucile şi merele. Se omogenizează bine.
Se întinde compoziţia într-o tavă de copt de 22,5 x 22,5 centimetri şi se pune la cuptor timp de 30-35 de minute, până când o scobitoare înfiptă în centru iese curată.
Pofta buna!