Paine cu struguri

Printeaza

Paine cu struguri, faina, drojdie, vin alb, oua, migdale, sare.

Ingrediente:

  • 1/2 kg făină
  • 20 g drojdie
  • 1 pahar vin alb
  • 2-3 ouă
  • 100 g unt
  • 200 g boabe de struguri roşii
  • 100 g migdale neprăjite
  • sare

Mod de preparare:

Paine cu struguri: Inmoi drojdia într-o jumătate de linguriţă de apă, o răstorni în făină, adaugi ouăle, untul topit, vinul şi un praf de sare. Adaugi boabele tăiate pe jumătate şi pui coca într-o tavă înaltă (cu gaură la mijloc) pe fundul căreia ai pus migdalele.

Dai la copt şi apoi o laşi să se răcească în tavă. O răstorni şi migdalele vor fi deasupra decorând pâinea.

E foarte bună pentru mic dejun cu miere şi lapte.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.