Chifteluțe de Dovlecel cu Parmezan din: dovlecei, faina, oua, parmezan, iarburi, sare, piper, ulei. Dacă sunteți în căutarea unei rețete care să combine simplitatea ingredientelor cu gustul sofisticat, chifteluțele de dovlecel cu parmezan sunt alegerea perfectă. Aceste chifteluțe, crocante la exterior și moi la interior, sunt nu doar delicioase, dar și o modalitate excelentă de […]
Paine cu şuncă si ierburi
PrinteazaPaine cu şuncă si ierburi
Ingrediente:
- 1 kg făină
- drojdie cât o nuciă
- 1 linguriţă cu zahăr
- 1 praf de sare
- 200 ml lapte călduţ
- 200 g şuncă slabă
- 1 linguriţă maghiran
- 1 linguriţă busuioc
- 1 linguriţă cimbru uscat
Mod de preparare:
Paine cu şuncă si ierburi: Faci un aluat din făină, sare, drojdia frecată cu zahăr şi lapte, apă călduţă. Frămânţi bine. Când începe să se ia de pe vas, adaugi şunca tăiată mărunt. Frămânţi din nou.
Adaugi acum ierburile, frământând din nou energic. Laşi la dospit 35 de minute.
Formezi pâinici, pe care le pui la copt, timp de 40 de minute, la foc potrivit.
Pofta buna!
Salată de Ridiche Neagră cu Dressing de Iaurt și Mentă
Salată de Ridiche Neagră cu Dressing de Iaurt și Mentă din: ridiche neagra, mar, ceapa rosie, iaurt, uleizeama de lamaie, menta, sare, piper. Combinația de ridichi negre crocante cu un dressing cremos de iaurt și accente proaspete de mentă transformă această salată într-o experiență gustativă revitalizantă. Nu numai că este delicioasă și ușor de preparat, […]