Paine taraneasca cu tuica

Printeaza

Paine taraneasca cu tuica din: făină integrală, făină albă, făină albă superioară 000, apă călduţă,  sare, zahăr, ulei, drojdie uscată, ţuică de casă.

Ingrediente:Paine taraneasca cu tuica

  • 100 g făină integrală
  • 200 g făină albă
  • 500 g făină albă superioară 000
  • 250 ml apă călduţă
  • 2 linguriţe sare
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 lingură ulei
  • 1 1/2 pliculeţ drojdie uscată
  • 50 ml ţuică de casă

Mod de reparare:

încălzeşti apa, pui sarea, zahărul şi ţuica, după care torni în tava cuptorului. Adaugi apoi amestecul de făină şi drojdia.

Alegi programul şi maşina îşi face singură treaba: frământă, dospeşte, iar în final sem­nalizează când pâinea este gata.

Ţuica de casă aju­tă ca pâinea să fie mai pufoasă şi să dospească mai repede.

 

Pofta buna! 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.