Rulouri de paine cu sunca din: salata verde, apa, paine alb, unt, cascaval, sunca afumata. Ingredinte: o salata verde 2 cepe de apa o piine alba pentru toast 100 g unt 4 felii cascaval 4 felii sunca afumata Mod de preparare O ceapa se taie inele iar cealalta se toaca fin. Painea se […]
Paine umplută cu carne tocata
PrinteazaPaine umpluta: aluat de tarta, oua, carne tocata, ceapa, smantana, marar, ulei, sare, piper.
- 1 aluat de tartă
- 1 gălbenuş
Ingrediente umplutură:
- 800 g amestec de carne tocată
- 2 cepe
- 2 ouă
- 2 linguri cu smântână
- 1 legătură de mărar
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Căleşte ceapa în ulei. Adaugă carnea şi las-o să se înăbuşe.
Din când în când, stropeşte cu puţină apă călduţă. Condimentează şi aromatizează cu verdeaţă.
Lasă să se răcorească, după care încorporează ouăle bătute cu smântână. Intinde din aluat două foi.
Aşază prima foaie într-o tavă neunsă. Repartizează uniform umplutura, după care acoperă cu cealaltă foaie.
Crestează aluatul cu vârful unui cuţit. Unge cu gălbenuş şi coace 40 de minute.
Paine umplută cu carne tocata
Pofta buna!
Paine umpluta cu carne de miel
Paine umpluta cu carne de miel din: faina, unt, drojdie, lapte, galbenusuri, sare, zahar, pulpa de miel, maioneza, usturoi, ceapa verde, sare, piper si salata verde. Ingrediente: 300 g faina 100 g unt 30 g drojdie 200-250 ml lapte 2 galbenusuri sare putin zahar pentru umplutura: 750 g pulpa de miel 200 g maioneza 5 […]
Carne de vita in paine
Carne de vita in paine din: oua, faina, ulei, carne de vita, ceapa, sare, piper. Ingrediente: Pentru aluat: un ou 200 g făină 3 linguri ulei apă cât să se lege aluatul Pentru umplutură: 800 g carne tocată de vită 3 cepe 2 ouă o lingură apă rece 3 linguri ulei sare piper Mod de […]
Paine cu carne la cuptor
Paine cu carne la cuptor din: chifle, unt, ceapa, castraveti murati, carne tocata, ou, cascaval, usturoi, ardei, sare, piper. Ingrediente: 8 chifle 8 linguri unt 2 cepe 4 castraveţi muraţi 350 g carne tocată 1 ou 75 g caşcaval 2-3 căţei de usturoi 1 ardei sare piper Mod de preparare: Tai chiflele în două […]
Pofta buna!