Paine umpluta cu carne de curcan
PrinteazaPaine umpluta cu carne de curcan din: paine taraneasca, branza de vaci, piept de curcan, pasta de masline, ruccola.
- 1 pâine ţărănească rotundă
- 175 g brânză de vaci
- 300 g piept de curcan fiert şi tăiat cubuleţe
- 2 linguri pastă de măsline (de la borcan)
- 50 g ruccola
Mod de preparare:
Se taie un căpăcel de la pâine, corespunzător sfertului superior. Se scobeşte pâinea în partea de jos. Se amestecă brânza de vaci cu pieptul de curcan.
Partea de pâine scobită se unge cu un strat subţire de pastă de măsline; deasupra se aşază frunze de ruccola. Se umple cu cremă de brânză si se acoperă cu frunze de ruccola.
Deasupra se aşază căpăcelul de pâine, se presează şi se înfăşoară totul strâns în folie transparentă.
Se dă la frigider cca 1 oră.
Pofta buna!