Paine umplută cu somon şi branză
PrinteazaO reteta de paine umpluta cu somon si branza din: paine toast, somon afumat, branza de vaci, nucsoara, sare si piper.
- 1 pâine toast întreagă
- 400 g somon afumat (felii)
- 200 g brânză proaspătă de vaci
- 1 praf de nucşoară
- sare şi piper
Mod de preparare:
Taie pâinea în aşa fel încât să poţi scoate miezul, păstrând, în acelaşi timp, şi coaja întreagă, pe care o vei folosi mai târziu.
Pune într-un castron brânza, un praf de nucşoară, sare şi piper, după gust, şi amestecă-le bine. Feliază miezul de pâine şi unge fiecare bucată cu pasta de brânză preparată.
Aşază pe o bucată de pâine câte o feli- uţă de somon afumat şi acoperă cu altă bucată. Procedează la fel şi cu celelalte. Obţii în felul acesta mai multe sandviciuri.
Taie-le apoi în 2 părţi mai mici şi reconstituie cu ele mijlocul pâinii. Serveşte pâinea umplută ca antreu, înainte de masă, sau ca gustare.
Pâine umplută cu somon şi brânză
Poftă bună!