Paine umplută cu somon şi branză

Printeaza

O reteta de paine umpluta cu somon si branza din: paine toast, somon afumat, branza de vaci, nucsoara, sare si piper.

Ingrediente:Paine umplută cu somon şi branză

  • 1 pâine toast întreagă
  • 400 g somon afumat (felii)
  • 200 g brânză proaspătă de vaci
  • 1 praf de nucşoară
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Taie pâinea în aşa fel încât să poţi scoate miezul, păstrând, în acelaşi timp, şi coa­ja întreagă, pe care o vei folosi mai târziu.

Pune într-un castron brânza, un praf de nucşoară, sare şi piper, după gust, şi amestecă-le bine. Feliază miezul de pâine şi unge fiecare bucată cu pasta de brânză preparată.

Aşază pe o bucată de pâine câte o feli- uţă de somon afumat şi acoperă cu altă bucată. Procedează la fel şi cu celelalte. Obţii în felul acesta mai multe sandviciuri.

Taie-le apoi în 2 părţi mai mici şi reconsti­tuie cu ele mijlocul pâinii. Serveşte pâinea umplută ca antreu, înainte de masă, sau ca gustare.

Pâine umplută cu somon şi brânză

Paine umplută cu somon şi branză

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.