Paine umpluta cu vinete prajite

Printeaza

Paine umpluta cu vinete prajite din: paine, vinete, ulei de masline, oua, cascaval, lapte, verdeata, sare, piper. fara poza

Ingrediente:Paine umpluta cu vinete prajite

  • 1 pâine
  • 2 vinete
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 ouă
  • 200 g caşcaval ras
  • 1 cană lapte
  • verdeaţă tocată
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi vinetele de coajă şi le tai felii. Le prăjeşti în ulei, pui puţină sare pe ele şi le laşi la rece. Pâinea o tai în două, o scobeşti pe jumătate de miez, iar cele două capace le stropeşti cu lapte până când se înmoaie.

In ele pui umplutura făcută din vinete, ouă bătute, caşcavalul ras şi verdeaţa tocată fin. Uneşti cele două jumătăţi de pâine, pe care le dai la cuptor să se rumenească. Serveşti pâinea tăiată felii cu puţină smântână deasupra şi salată.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.