Paine umpluta cu piept de curcan
PrinteazaO reteta de paine umpluta cu piept de curcan din: paine taraneasca, branza de vaci, piept de curcan, pasta de masline, ruccola si muraturi.
- 1 pâine ţărănească rotundă
- 175 g brânză de vaci
- 300 g piept de curcan fiert şi tăiat cubuleţe
- 2 linguri pastă de măsline (de la borcan)
- 50 g ruccola
- 150 g murături (de la borcan)
Mod de preparare:
Se taie un căpăcel de la pâine, corespunzător sfertului superior. Se scobeşte pâinea în partea de jos. Se amestecă brânza de vaci cu pieptul de curcan.
Partea de pâine scobită se unge cu un strat subţire de pastă de măsline; deasupra se aşază frunze de ruccola.
Se umple cu straturi succesive de cremă de brânză şi de murături; se acoperă cu frunze de ruccola.
Deasupra se aşază căpăcelul de pâine, se presează şi se înfăşoară totul strâns în folie transparentă. Se dă la frigider cca 1 oră.
Paine umpluta cu piept de curcan
Pofta buna!