Pâine umplută
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de paine umpluta din: paine, masline verzi, bacon, rosii, cascaval, gogonele murate, capere si patrunjel verde.
- 1 pâine rotundă
- 100 g măsline verzi feliate
- 250 g bacon
- 100 g roşii coapte
- 100 g caşcaval
- 1 linguriţă cu capere
- 2 gogonele murate
- 1 legătură de pătrunjel verde
Mod de preparare:
Taie capac pâinii şi scobeşte tot miezul. Dă caşcavalul pe răzătoarea mică, apoi amestecă-l cu pătrunjelul fin tocat. Feliază gogonelele, roşiile şi taie în bucăţi caperele.
Amestecă toate aceste ingrediente într-un castron, şi adaugă măslinele, pune jumătate din cantitate pe fundul pâinii şi tasează uşor cu dosul unei linguri.
Pune două straturi de felii de bacon, caşcavalul ras şi din nou două straturi cu bacon, iar la urmă, restul de amestec cu roşii, măsline, capere şi gogonele, capacul pâinii şi dă la cuptor 20 de minute. Serveşte la câteva minute, după ce ai scos pâinea din cuptor ca să nu curgă caşcavalul.
Pâine umplută
Pofta buna!