Painici cu cascaval si carnaciori

Printeaza

Painici cu cascaval si carnaciori din: faina, lapte, drojdie, ulei, sare, zahar, carnaciori, cascaval, lapte, ou.

 

Ingrediente:

  • 300 g făină
  • 150 ml lapte
  • 12,5 g drojdie proaspătă
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriţă de sare
  • 1/2 linguriţă de zahăr
  • 100 g cârnăciori
  • 100 g caşcaval
  • 130 ml lapte
  • 1 ou

 

Mod de preparare Painici cu cascaval si carnaciori:

Desfă drojdia în 50 ml de lapte călduţ. Adaugă zahărul. Lasă deoparte 10 minute.

Cerne făina, adaugă drojdia, uleiul de măsline, restul de lapte călduţ, sarea şi frământă un aluat omogen.

Lasă la crescut până îşi dublează volumul. întinde aluatul, împarte-l în câteva pătrate.

Pune pe fiecare cubuleţe de caşcaval şi câmăciori. Sigilează pâinicile, unge-le cu ou bătut cu lapte şi presară caşcaval.

Coace-le 30 de minute, până se rumenesc.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.