Pâinici îndesate

Printeaza

O reteta de painici indesate din: rosii uscate, ciuperci, ulei de masline, faina, drojdie, apa si zahar.

Ingrediente:Pâinici îndesate

  • 3 rosii uscate
  • 5 ciuperci
  • ulei de masline

pentru aluat:

  • 500 g faina
  • 10 g drojdie
  • 1 cana cu apa calduta
  • 1 lingurita cu zahar

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, pune apa călduţă cu sare, zahărul şi drojdia. Amestecă până când se topesc ingredientele. Presară făina în ploaie, frământă şi toarnă treptat ulei.
Acoperă aluatul şi lasă-l la crescut aproximativ 30 de minute.

Imparte aluatul în câte pâinici vrei. Presează cu podul palmei, pune câteva felii de ciuperci şi roşii uscate tocate. Adună aluatul şi aşază pâinicile într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt. Unge cu ulei de măsline şi lasă la cuptor, la foc moderat, 45 de minute.

Pâinici îndesate

Pâinici îndesate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.