Painici umplute cu kaizer si branza emmental
PrinteazaPainici umplute cu kaizer si branza emmental din: faina, drojdie, apa, ulei de masline, sare, kaizer, branza emmental, parmezan, busuioc.
Ingrediente:
- 600 g făină
- 10 g drojdie
- 300 ml apă caldă
- 5 linguri de ulei de măsline
- 1 lingură de sare
Pentru umplutura:
- 120 g kaizer afumat
- 100 g brânză emmental
- parmezan ras (optional)
- frunze de busuioc
Mod de preparare:
Pune într-un castron făina cernută, drojdia şi sarea. Încorporează apa caldă, amestecând continuu.
Adaugă uleiul şi frământă un aluat moale. Lasă-l la crescut în timp ce pregăteşti umplutura.
Taie kaizerul cubulete şi brânza felii subtiri. Întinde aluatul pe blatul înfăinat şi modelează patru sfere.
Întinde pe fiecare ca să obtii o formă pătrată. Aşază pe o jumătate de pătrat feliile de emmental şi cubuletele de kaizer.
Pune parmezan ras dacă nu doreşti să adaugi sare.
Înveleşte ca să formezi un dreptunghi. Crestează până ajungi la umplutură şi coace 45 de mi-nute.
Serveşte pâinicile calde, ornate cu busuioc.
Painici umplute cu kaizer si branza emmental
Pofta buna!