Paine surpriza cu vitel si ton din: paine, carne de vitel, ton, oua, smantana, ceapa, sare, verdeata, unt, sare, piper. Ingrediente: 1 pâine mare 200 g carne de viţel 200 g ton 2 ouă 1 lingură cu smântână 2 cepe sare 3 linguri verdeaţă tocată 2 linguri cu unt sare piper Mod de preparare: […]
Painici umplute cu ton
PrinteazaPainici umplute cu ton din: faina, lapte, ulei, oua, smantana, praf de copt, cascaval, ton, patrunjel, morcov, sare, piper.
Pentru aluat:
- 500 g faina
- 100 ml lapte
- 50 ml ulei
- 3 oua
- o lingura smantana
- un plic praf de copt
- 100 g cascaval ras
Pentru umplutură:
- 300 g ton
- cateva fire de patrunjel
- un morcov
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pentru aluat, toate ingredientele se amestecă bine. Se formează bile din care se modelează pâinicile si se coc timp de 30 de minute în cuptorul încins în prealabil.
Tonul din conservă se scurge bine si se amestecă apoi cu sare, piper, morcov dat pe răzătoarea mică si pătrunjel tocat mărunt.
Se amestecă foarte bine.
Se scot pâinicile rumene din cuptor, se lasă puţin să se răcească, apoi se taie pe mijloc si se servesc împreună cu pasta de ton.
Painici umplute cu ton
Pofta buna!
poate iti place si:
Paine surpriza cu vitel si ton
Pofta buna!