Painişoare umplute cu berbec şi roşii

Printeaza

Painişoare umplute cu berbec şi roşii

Ingrediente:Painişoare umplute cu berbec şi roşii

  • 24 painişoare
  • 750 g roşii
  • 6 căţei usturoi
  • 1/2 lingură făină
  • 60 g ulei
  • 600 g carne de berbec de Dobrogea
  • 1 ceapă
  • cimbru
  • piper alb
  • pu­ţină supă
  • 3 /4 pahar vin
  • puţin zahăr

 

Mod de preparare:

Carnea de berbec se fringe înăbuşit cu ceapă, sare şi supă. Cînd este gata se scoate şi se taie mărunt.

Din fond se face un sos cu făină, cimbru, piper, sare, vin şi se strecoară.

Roşiile se curăţă de pieliţă şi de seminţe şi se sotează în ulei cu usturoi şi zahăr.

Se amestecă cu sosul şi cu carnea de berbec, se umplu painişoarele scobite, se pun căpăcelele şi se servesc fier­binti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.