Borș de Miel și Cartofi: o reteta perfectă pentru mesele de sărbătoare și nu numai. Gustul bogat și aromele autentice fac din acest borș un preparat iubit de toți cei care apreciază bucătăria românească. Carnea de miel este bogată în proteine, vitaminele B și minerale esențiale cum ar fi fierul și zincul. Borșul, un ingredient […]
Painişoare umplute cu carne de miel
PrinteazaPainişoare umplute cu carne de miel
Ingrediente:
- 750 g pulpă de miel
- 180 g ulei
- 2 gălbenuşuri
- 1/2 lămîie
- piper pisat
- sare
- 5 căţei usturoi
- 24 pîinişoare
- 1 –2 fir ceapă verde
- 1 salată.
Mod de preparare:
Painişoare umplute cu carne de miel: Carnea de miel se frige şi se dă la rece. Din ulei, 2 gălbenuşuri, sare şi zeama de lămîie se face o maioneză.
Carnea se taie julien, se amestecă cu maioneza, ceapa verde şi usturoiul tocate şi piper.
Se umplu painişoarele scobite şi se servesc pe platou cu foi de salată.
Pofta buna!
Friptură de miel în crustă de muștar
Friptură de miel în crustă de muștar – o alegere ideală pentru o masă festivă sau o ocazie specială. Mielul este cunoscut pentru textura sa delicată și gustul unic, iar crusta de muștar adaugă un strat crocant și aromat, transformând această friptură într-o experiență culinară de neuitat. Știați că mielul este consumat de mii de […]
Steak de Miel cu Sos de Portocale și Ghimbir
Steak de Miel cu Sos de Portocale și Ghimbir: este o alegere rafinată și savuroasă pentru o cină specială. Această rețetă combină delicatețea cărnii de miel cu prospețimea portocalelor și aroma picantă a ghimbirului, rezultând un preparat sofisticat și echilibrat. Este perfect pentru ocazii speciale și garantează o experiență culinară de neuitat. Reteta Steak de […]