Painişoare umplute cu carne de pui cu garnitură de salată verde

Printeaza

Painişoare umplute cu carne de pui cu garnitură de salată verde

Ingrediente:Painişoare umplute cu carne de pui cu garnitură de salată verde

  • 24 painişoare
  • 1 pui
  • 1 1/2 lingură făină
  • 3 linguri smîntînă
  • sare
  • 1 ceapă
  • Maggi
  • 3 salate
  • 1 1/2 lingură oţet
  • 30 g ulei

 

Mod de preparare:

Puiul se fierbe 40 minute în apă cu sare şi ceapă. Cind s-a răcit, puiul se taie julien şi din zeamă se face un sos suprem cu unt, făină şi Maggi.

Puiul se amestecă cu sosul, se umplu painişoarele scobite, se pun căpăcelele şi se servesc fierbinţi cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.