Painişoare umplute cu carne de sitari şi ciuperci cu garnitură de salată de andive

Printeaza

Painişoare umplute cu carne de sitari şi ciuperci cu garnitură de salată de andive

Ingrediente:Painişoare umplute cu carne de sitari şi ciuperci cu garnitură de salată de andive

  • 24 painişoare
  • 3 sitari
  • 300 g ciuperci
  • 100 g costiţă afumată
  • 10 ficatei
  • piper
  • sare
  • puţin coniac
  • 3/4 lingură făină
  • 1 ceapă
  • 1 1/2 linguriţă bulion
  • 3/4 pahar vin
  • 80 g unt
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Sitari se frig înăbuşiţi (cu intenstinele), cu unt, ceapă, cimbru şi cu costiţă afumată.

Cînd sînt gata se scot şi din fond se face un sos picant cu făină, bulion, vin, coniac şi puţină supă.

Se fierbe 15 minute şi se strecoară. Ciuper­cile şi ficăţeii se taie bucăţi şi se sotează, se pun in sos să mai fiarbă cu carnea de sitari tăiată julien. S

e umplu painişoarele scobite, se pun căpăcelele şi se servesc firbinţi cu salată de andive.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.