Painişoare umplute cu cozi de raci

Printeaza

Painişoare umplute cu cozi de raci

Ingrediente:Painişoare umplute cu cozi de raci

  • 24 pîinişoare
  • 1 cutie homar sau raci
  • 1 castravete verde (300 g)
  • 1 fir ceapă verde
  • 2 gălbenuşuri
  • 150 g ulei
  • sare
  • muştar
  • zeamă de lămîie
  • 1 salată

 

Mod de preparare:

Castravetele se curăţă şi se taie julien, se dă puţină sare şi se stoarce. Se face o maioneză din ulei, 2 gălbenuşuri, muştar, sare şi zeamă de lămîie.

Racii se fierb, se scot cozile, se taie mărunt cu ceapa, se amestecă cu castraveţii şi cu maioneza.

Se umplu pîinişoarele scobite, se pun căpăcelele şi se servesc pe foi de salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.