Painişoare umplute cu salată şi sos tartar

Printeaza

Painişoare umplute cu salată şi sos tartar

Ingrediente:Painişoare umplute cu salată şi sos tartar

  • 24 painişoare
  • 4 ouă
  • 150 g ulei
  • 1 linguriţă muştar
  • 1/2 lămîie
  • 1 salată verde
  • 1 fir ceapă verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Se face o maioneză cu 2 gălbenuşuri, muştar, sare, ulei şi zeama de lămiie.

Salata se taie mărunt, se dă puţină sare şi se stoarce bine.

Se amestecă cu maioneza, ceapa tăiată mărunt (facultativ) şi cu 2 ouă fierte tocate.

Cu această compoziţie se umplu painişoarele şi se pun căpăcelele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.