Aceste produse de patiserie cu un aspect deosebit se fac din acelaşi aluat de foitaj, cu drojdie şi unt, care se foloseşte şi pentru prepararea croasanţilor, a celebrului pairi au chocolat şi a altor delicatese similare. Primii palmieri au fost produşi la începutul secolului XX, la Paris. Aluatul se prelucrează după aceeaşi metodă care se […]
O reteta delicioasa de palmieri cu:foitaj, zmeura, mure, zahar tos, lamaie, scortisoara, zahar vanilat, ou, frisca. Ingrediente: un pachet aluat de foitaj 300 g zmeură 200 g mure 200 g zahăr tos o lămaie două linguriţe de pudră de scorţişoară două pliculeţe zahăr vanilinat un albuş de ou frişcă Mod de preparare: Jumătate din […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.