Panada muschi tocat de mistret cu garnitura de rosii umplute cu orez si fasole fidea fiarta, data in unt

Printeaza

Panada muschi tocat de mistret cu garnitura de rosii umplute cu orez si fasole fidea fiarta, data in unt

Ingrediente:Panada muschi tocat de mistret cu garnitura de rosii umplute cu orez si fasole fidea fiarta, data in unt

  • 800 g carne macră dc mistreţ
  • 6 ouă
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 200 g ficat
  • 200 g ciuperci
  • 200 g pesmet de casă
  • 4 căţei usturoi
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 păhărel coniac
  • 10 roşii
  • 120 g orez
  • 1/2 l supă
  • 2 linguri smantană
  • 150 g unt
  • 500 g fasole fidea
  • 1 felie franzelă

 

Mod de preparare:

Se frige la tavă carnea întreagă şi se dă la rece. în tavă se face apoi so­sul obişnuit cu puţină făină, 2 linguri sos de friptură şi cu smantană.

Carnea friptă şi cu franzela înmuiată şi stoarsă se dă prin maşina de tocat şi se ames­tecă cu 3 ouă fierte, piper, cimbru, 2 ouă crude, usturoiul şi ccapa verde to­cată şi cu coniacul.

Tocătură se dă prin făină pe o planşetă şi i se dă forma unui muşchi, apoi se dă prin ou bătut şi pesmet şi se dă la cuptor într-o tavă unsă, timp de 35-40 minute.

Se aşază pe platou tăiată felii groase, garnisită cu roşii umplute cu orez şi fasolea fidea fiartă în unt. Sosul se serveşte numai separat la sosieră.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mancat niciodata muschi de mistret. Cum o fi?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.