Panada muschi tocat de mistret cu garnitura de rosii umplute cu orez si fasole fidea fiarta, data in unt
PrinteazaPanada muschi tocat de mistret cu garnitura de rosii umplute cu orez si fasole fidea fiarta, data in unt
- 800 g carne macră dc mistreţ
- 6 ouă
- sare
- piper
- cimbru
- 200 g ficat
- 200 g ciuperci
- 200 g pesmet de casă
- 4 căţei usturoi
- 2 fire ceapă verde
- 1 păhărel coniac
- 10 roşii
- 120 g orez
- 1/2 l supă
- 2 linguri smantană
- 150 g unt
- 500 g fasole fidea
- 1 felie franzelă
Mod de preparare:
Se frige la tavă carnea întreagă şi se dă la rece. în tavă se face apoi sosul obişnuit cu puţină făină, 2 linguri sos de friptură şi cu smantană.
Carnea friptă şi cu franzela înmuiată şi stoarsă se dă prin maşina de tocat şi se amestecă cu 3 ouă fierte, piper, cimbru, 2 ouă crude, usturoiul şi ccapa verde tocată şi cu coniacul.
Tocătură se dă prin făină pe o planşetă şi i se dă forma unui muşchi, apoi se dă prin ou bătut şi pesmet şi se dă la cuptor într-o tavă unsă, timp de 35-40 minute.
Se aşază pe platou tăiată felii groase, garnisită cu roşii umplute cu orez şi fasolea fidea fiartă în unt. Sosul se serveşte numai separat la sosieră.
Pofta buna!
N-am mancat niciodata muschi de mistret. Cum o fi?