Pandişpan cu ananas
PrinteazaO reteta de pandispan cu ananas din: ananas, stafide, oua, zahar, faina, ulei, zahar vanilat, esenta de vanilie si sare.
- 1 ananas
- 100 g stafide
- 5 oua
- 1 cana cu zahar
- 1 cana cu faina
- 5 linguri cu ulei
- 2 pliculete cu zahar vanilat
- esenta de vanilie
- sare
Mod de preparare:
Intr-un castron, freaca galbenusurile cu putina esenta de vanilie. Toarna uleiul treptat, ca la maioneza. Bate albusurile cu un praf de sare si pune zaharul si zaharul vanilat.
Dupa ce s-a topit zaharul, adauga usor galbenusurile frecate.
Incorporeaza faina amestecand de jos in sus. La final, presara stafidele. Pune compozitia intr-o forma rotunda unsa si tapetata cu faina.
Asaza deasupra rondele de ananas si lasa la cuptor, la foc moderat, 45 de minute.
Pandişpan cu ananas
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pandispan cu ananas