Pandişpan cu ananas

Printeaza

O reteta de pandispan cu ananas din: ananas, stafide, oua, zahar, faina, ulei, zahar vanilat, esenta de vanilie si sare.

Ingrediente:Pandişpan cu ananas

  • 1 ananas
  • 100 g stafide
  • 5 oua
  • 1 cana cu zahar
  • 1 cana cu faina
  • 5 linguri cu ulei
  • 2 pliculete cu zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, freaca galbenusurile cu putina esenta de vanilie. Toarna uleiul treptat, ca la maioneza. Bate albusurile cu un praf de sare si pune zaharul si zaharul vanilat.

Dupa ce s-a topit zaharul, adauga usor galbenusurile frecate.

Incorporeaza faina amestecand de jos in sus. La final, presara stafidele. Pune compozitia intr-o forma rotunda unsa si tapetata cu faina.

Asaza deasupra rondele de ananas si lasa la cuptor, la foc moderat, 45 de minute.

Pandişpan cu ananas

Pandişpan cu ananas

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pandispan cu ananas

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.