Pandispan cu cirese din: faina, praf de copt, oua, sare, zahar, lamaie, vanilie, cirese. Ingrediente: 125 g faina 1 linguriţă praf de copt 6 ouă 1 vârf de cuţit subţire de sare 225 g zahăr 2 linguri suc de lămâie coaja rasă de la o lămâie 1 fiolă esenţă de vanilie 300 g cireşe curăţate […]
Pandispan cu branza de vaci
PrinteazaO reteta gustoasa de pandişpan cu branză de vaci din: oua, zahar, sare, coaja rasa de lamaie, esenta de vanilie, faina, branza de vaci, zahar vanilinat si untdelemn.
- 10 ouă
- 10 linguri cu zahăr
- un vârf de cuţit de sare
- coajă rasă de lămâie
- esenţă de vanilie
- 10 linguri de făină
- brânză de vaci
- zahăr pudră
- zahăr vanilinat
- două linguri de untdelemn (pentru uns tava)
Mod de preparare:
Se separă albuşurile de gălbenuşuri, după care albuşurile se bat spumă împreună cu zahărul. Peste ele se adaugă apoi gălbenuşurile, după care se pune făina, în ploaie, şi se adaugă sarea şi esenţa de vanilie. Brânza de vaci se amestecă cu coaja rasă de lămâie şi zahărul vanilinat. Se unge tava cu untdelemn şi se tapetează cu făină.
Se pune un strat de compoziţie, apoi brânza şi deasupra se toarnă restul de compoziţie. Tava se va da la cuptor, la foc potrivit, pentru 40 de minute. După ce s-a copt, se scoate, se răstoarnă pe un şervet curat şi se aşază câteva minute pe o parte, după care se aşază normal. Se presară zahăr pudră (eventual aromat cu zahăr vanilinat).
Pandispan cu branza de vaci
Poftă bună!
Poate iti place si:
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pandispan cu branza
- pandispan cu branza de vaci
- pandispan cu branza dulce
- pandispan cu branza dulce si stafide
- prajitura pandispan cu branza de vaci
- pandispan
Imi ploua in gura dupa pandispanul asta
Si mie imi place 🙂