Pandişpan cu capşune
PrinteazaO reteta de pandispan cu capsune din: oua, unt, zahar pudra, esenta de vanilie, faina si capsune.
- 5 oua
- 200 g unt
- 175 g zahar pudra
- o lingurita esenta de vanilie
- 100 g faina
- 500 g capsune
Mod de preparare:
Se freaca untul cu zaharul pudra. Se adauga un praf de sare si siropul de vanilie. Se obtine o crema pufoasa de unt. Se adauga ouale unul cate unul si, la final, faina cernuta. Se incorporeaza usor sa nu se lasa si se toarna in forma.
Se niveleaza uniform si se baga in cuptor. Se lasa 30 de minute si cu 10 minute inainte de a fi gata, se pun capsunele pe deasupra. Dupa ce s-a copt, se scoate si se raceste. Se taie, se asaza pe platou, se orneaza cu fructe proaspete si se pudreaza cu zahar.
Pandişpan cu capşune
Pofta buna!