Pandispan cu cirese si aroma de vanilie din: oua, ulei, zahar, faina, zahar vanilat, cirese, sare.
Ingrediente:
6 oua
6 linguri cu ulei
6 linguri cu zahar
1 cana cu faina
3-4 plicuri cu zahar vanilat
400 g cirese
sare
Mod de preparare:
Bate albusurile spuma cu un praf de sare. Presara zaharul si bate pana cand spuma s-a intarit.
Freaca galbenusurile si adauga treptat uleiul pana ce obtii o maioneza omogena.
Incorporeaz-o in albusurile batute. Amesteca energic.
Cerne faina si incorporeaza in compozitie cu miscari de sus in jos pentru a nu se pierde aerul din spuma.
Unge cu ulei o tava de copt si pudreaz-o cu faina. Rastoarna compozitia, uniformizeaza si adauga, una cate una, ciresele curatate de samburi si date prin faina.
Da la cuptorul incins pentru 30 de minute. Presara zahar dupa ce se raceste.
Pandispan cu gutui din: gutui, oua, faina, zahar, sare, vanilie, nuci, coniac, unt. Ingrediente: 1 kg gutui 8 ouă 400 g făină 400 g zahăr sare vanilie 10 nuci 100 g zahăr pudră 1 lingură de coniac sau rom 1 ceaşcă de apă unt Mod de preparare: Curăţăm gutuile de seminţe şi de miezul tare, […]
Pandispan cu prune si nuci din: oua, faina, zahar, sare, nuci, rom, prune. Ingrediente: 8 ouă 1 ceaşcă de apă 400 g făină 250 g zahăr tos 3 linguri cu zahăr pudră sare 10 nuci 1 lingură cu rom 500 g prune fără sâmburi Mod de preparare: Separăm gălbenuşurile şi le batem spumă cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.