Pandispan cu crema de iaurt si fructe

Printeaza

Pandispan cu crema de iaurt si fructe din: oua, zahar, faina, cacao, iaurt, gelatina, fructe de sezon.

 

Ingrediente:Pandispan cu crema de iaurt si fructe

  • 8 ouă
  • 8 linguri zahăr
  • 8 linguri făină
  • 2 linguri cacao

Pentru cremă:

  • 1 kg iaurt
  • 100 g zahăr
  • 2 plicuri gelatină

Pentru decor:

  • fructe de sezon

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă, adaugi zahărul şi continui baterea până se întăreşte ca pentru bezea.

Adaugi gălbenuşurile, apoi adaugi făina şi cacao.

Torni compoziţia într-o tavă de aragaz, unsă cu puţină grăsime şi presărată cu făină. Laşi să se coacă alu­atul timp de 30 de minute.

Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe pacheţel, apoi o amesteci cu iaurtul, la care adaugi şi zahărul.

După ce blatul s-a răcit, întinzi deasu­pra lui crema.

Dai la rece să se închege şi serveşti pandişpanul decorat cu felii de fructe.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pandişpan de lămâie cu căpşuni

Pandispan cu mure

Pandispan cu mure din: mure, prune, oua, zahar, faina. Ingrediente: 1 castronel mure 10 prune mari 6 ouă 6 linguri zahăr 6 linguri făină 2 pliculeţe zahăr vanilat   Mod de preparare: Speli prunele, le scoţi sâmburii şi, dacă sunt prea mari, le tai bucăţele, apoi le presari cu un pliculeţ de zahăr vanilat. Pui […]

Pandispan fraged cu mere

Pandispan fraged cu mere

Pandispan fraged cu mere din: oua, zahar, faina, ulei, mere, pere. Ingrediente: 6 oua 250 g zahar 400 g făina 50 ml ulei 1 plic praf copt 1 kg mere 300 g pere   Mod de preparare: Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă cu zahărul. Mixezi gălbenuşurile cu sarea, uleiul şi praful de copt. […]

 

Pandispan cu prune si nuci

Pandispan cu prune si nuci

Pandispan cu prune si nuci din: oua, faina, zahar, sare, nuci, rom, prune. Ingrediente: 8 ouă 1 ceaşcă de apă 400 g făină 250 g zahăr tos 3 linguri cu zahăr pu­dră sare 10 nuci 1 lingură cu rom 500 g prune fără sâmburi   Mod de preparare: Separăm gălbenuşurile şi le batem spumă cu […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.