Pandispan cu cirese

Printeaza

Pandispan cu cirese din: faina, praf de copt, oua, sare, zahar, lamaie, vanilie, cirese.

Ingrediente:Pandispan cu cirese

  • 125 g faina
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 6 ouă
  • 1 vârf de cuţit subţire de sare
  • 225 g zahăr
  • 2 linguri suc de lămâie
  • coaja rasă de la o lămâie
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • 300 g cireşe curăţate

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se amestecă făina, praful de copt şi sarea. Se lasă aşa. Se bat gălbenuşurile până se albesc şi apoi se adaugă zahărul, coaja rasă, sucul de lămâie şi vanilia. Se amestecă foarte, foarte bine.

In amestecul de gălbenuşuri se adaugă făina, praful de copt şi sarea. Se bat albuşurile spumă şi se adaugă uşor peste compoziţia de gălbenuşuri cu făină.

Tava de copt se unge cu unt, se toarnă aluatul şi se aşază cireşele. Se dă la cuptor 55 de minute. Apoi, se lasă 10 minute să se răcorească.

 

Pandispan cu cirese

Pandispan cu cirese

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.