Pandispan cu fructe uscate

Printeaza

Pandispan cu fructe uscate din: gris, faina, iaurt, zahar, unt, fructe uscate, oua, praf de copt.

Ingrediente:Pandispan cu fructe uscate

  • 250 g griş
  • 250 g făină
  • 200 g iaurt
  • 150 g zahăr
  • 100 g unt
  • 50 g mix de fructe uscate (stafide, caise, prune)
  • 2 ouă
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 linguriţă de sare

 

Mod de preparare:

Amestecă bine grisul şi iaurtul. Lasă deoparte circa o oră ca să se înmoaie grisul. Topeşte untul şi amestecă-l cu zahărul, apoi pune acest amestec peste compoziţia de griş.

Adaugă ouăle şi sarea. La final, încorporează făina, praful de copt şi fructele uscate (hidratate în prealabil, scurse şi tocate). Toarnă într-o tavă de tort tapetată cu hârtie de copt.

Dă-o la cuptor 30 de minute.

Porţionează după ce s-a răcit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.